Tenzi

Tenzi для харчової промисловості

Важливим фактором у діяльності підприємств харчової промисловості є контроль за безпечністю харчування, правила здійснення якого регулюються системою НАССР. Окреме місце у цьому процесі відводиться мийним і дезінфекційним засобам, які, згідно зі стандартами НАССР, не мають містити компонентів, що можуть нести загрозу кінцевому споживачу. Але разом з тим такі засоби повинні ефективно очищати та дезінфікувати поверхні.

Переваги засобів Tenzi

Компанія «H2Group» є офіційним імпортером відомого польського виробника Tenzi, який уже понад 20 років утримує лідерство у виробництві мийних і дезінфекційних засобів. Продукція фасується на заводі у Польщі і поставляється та реалізується в Україні у тарі виробника. 

Засоби Tenzi широко затребувані у різних галузях харчової промисловості, зокрема:

  • Молочна
  • М’ясопереробна
  • Консервна
  • Рибна
  • Пивобезалкогольна
  • Олійно-жирова
  • Кондитерська та інші.

Популярність продуктів Tenzi пояснюється багатьма факторами:

  1. Відмінні мийні та дезінфекційні властивості. Мийні засоби чудово справляються із забрудненнями тваринного і рослинного походження, а дезінфектанти мають потужний антибактеріальний, фунгіцидний і спороцидний ефект.
  2. Безпечність. Вся продукція Tenzi має сертифікати санітарної якості PZH і висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи України. Всі товари відповідають вимогам міжнародних систем ISO 9001 та ISO 22000, Регламенту (ЄС) № 648/2004 Європейського Парламенту та Ради «Про миючі засоби» від 31.03.2004 р і Технічному регламенту мийних засобів, затвердженому Кабінетом Міністрів України 12.06.2019 року. 
  3. Економічність. Засоби Tenzi переважно поставляються у концентратах, що забезпечує їх економне використання і дає змогу самостійно регулювати концентрацію згідно з поставленою метою.
  4. Біорозкладність. Засоби розкладаються і нейтралізуються, не залишаючи по собі залишків, які можуть нашкодити навколишньому середовищу.

Очищення виробничих приміщень

Для видалення стійких, застарілих забруднень рекомендуємо використовувати лужні засоби. Зокрема, для миття обладнання, інвентарю, поверхонь, які контактують з харчовими продуктами, пропонуємо активну піну «Gran Biss». Ефективно видаляє сильні забруднення рослинного і тваринного походження, має високу здатність розщеплювати жири. Завдяки густій консистенції ефективно взаємодіє з вертикальними поверхнями. Не містить фосфатів і фосфонатів.

Для очищення коптильного і пекарського обладнання, грилів, газових, електричних та індукційних плит, духовок на підприємствах хлібопекарської і м’ясо-молочної промисловості відмінно підходять «Gran Smog» і «Gran Smog Extra». Вони ефективно справляються з пригорілими забрудненнями та застарілим, застиглим жиром. 

Робочі розчини вищеназваних препаратів підходять як для ручного, так і для машинного миття.

Для видалення накипу з промислового обладнання, інвентарю, металевого посуду та поверхонь у виробничих приміщеннях і кухнях надзвичайно ефективний кислотний концентрований засіб «Gran Ston». Може використовуватися для очищення від накипу трубопроводів, якими подається питна вода. Рекомендована концентрація - 1-3%.

Для щоденного і генерального очищення підлог на підприємствах харчової промисловості рекомендуємо лужний засіб «Top Perfect». Відмінно розчиняє старі олійно-жирові домішки тваринного і рослинного походження, а також нафтові забруднення. Ефективно працює з жорсткою холодною водою.

Для ручного миття посуду пропонуємо рН-нейтральні, дбайливі до рук засоби «Tric» і «Boberex». Не містять фосфатів і фосфонатів, безпечні для навколишнього середовища. 

Для миття в посудомийних машинах рекомендуємо вибрати «Gran Diw», який завдяки активним добавкам у складі відмінно очищає і зволожує поверхні та запобігає корозії. Для уникнення розводів і плям на вимитому посуді використовуйте ополіскувач «Gran Simo», який також надасть посуду блиску.

Щоб очистити та повернути прозорість скляним поверхням, використовуйте нейтральний препарат «Glass» у концентрації від 1-10% (залежно від складності забруднення).

 Дезінфекція на підприємствах харчової промисловості

 Для уникнення зараження харчової продукції при виробництві, фасуванні та зберіганні, необхідна дезінфекція виробничих і невиробничих приміщень на підприємстві.

Для одночасного миття та дезінфекції поверхонь рекомендуємо концентровані засоби -  нейтральний «Gran Qat» і лужний «Gran Clor 2006» у 2% робочому розчині.

Завдяки поєднанню четвертинної амонієвої сполуки і глутарового альдегіду «Gran Qat» має чудові дезінфікуючі, бактерицидні та фунгіцидні властивості. Засіб м’який і не пошкоджує вимиті поверхні. Підходить для повсякденного догляду за стільницями, столами, касовими апаратами, прилавками, холодильниками тощо.

 «Gran Clor 2006» містить активний хлор і гідроксид натрію. Якісно видаляє забруднення рослинного і тваринного походження, усуває знебарвлення вимитих поверхонь. Дезінфікує, видаляє бактерії та грибки, також має спороцидний ефект. Призначений для поверхонь, які безпосередньо контактують з харчовими продуктами.

  Невиробничі приміщення - очищення і дезінфекція

Стандарти НАССР розповсюджуються не лише на виробниче середовище, а й на невиробничі приміщення підприємств харчової промисловості. Тому в санітарних приміщеннях і кімнатах для персоналу можуть використовуватися лише дозволені для харчової промисловості засоби.

Для миття і знезараження санвузлів рекомендуємо кислотний засіб «WC-POWER». Містить молочну та фосфорну кислоти. Ефективно видаляє повсякденні забруднення, залишки мила, вапняний наліт та іржу. Рекомендована концентрація - 1-2%.

Вікна, дзеркала та скляні поверхні відмінно очистить препарат «Glass».

Чому співпраця з нами вигідна

Ми імпортуємо продукцію Tenzi напряму від виробника, тому пропонуємо дуже вигідні ціни і широкий асортимент. Реалізуємо засоби в концентратах, тому ви можете самостійно підібрати концентрації робочих розчинів, оптимальні саме для вашого підприємства. Продукція завжди в наявності на складі, що дозволяє нам гарантувати вчасні поставки.

Використовуючи мийні та дезінфекційні засоби Tenzi,  можете бути впевнені, що санітарно-гігієнічний стан на вашому підприємстві завжди у нормі.